Hasniza Fotopages

By: hasniza kumaruzaman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
7 month

ari nie hafiy dah 7 bln...dah makin beso anak mama yg tembam nie..hafiy skang dah pndi ikut ape yg mama buat..yg plg die suke main sembur2..wah mama ar yg sekse..rambut makin byk gugur..hafiy dah pndi panjat die punye walker klu nak amik barang..die dah makin pndi wat sepah..aduhaiii..poning kpale mama hafiy...tp yg still mama tunggu2 ialah hafiy merangkak..hafiy lum bole merangkak lgk..gigi hafiy lak dah b'tambah lgk 4 kat bhgn atas..so gigi hafiy skang dah 6 btg..suke gigit jari org gk..bkn main tajam lgk gigi die..
mama suke sgt tgk perkembangan hafiy dr ari ke ari..tak sgka hafiy dah sebesar skrg..yg syoknye hafiy dah pndi nak main..so xde la mama bosan kt umah klu time cuti sekolah..xsabo nak tahu ape lak perkembangan hafiy pasni..









Thursday, 25-Dec-2008 12:58 Email | Share | | Bookmark
hafiy dah 6 bulan..

 
 
 
lame tul xupdate fp nie..lame yg amat sgt..hafiy skang pun dah 6 bulan..
hafiy dah makin lasak n nanagis die pun dah sgt kuat..siap menjerit2 lg..
perkembngn lain..hafiy dah leh meniarap n dah maju ke depan..bkn main lg laju die klu nak capai brg..
umah pun skang dah xbole nak kemas..hafiy dah naik walker n smbil die jln smbil la tgn die mencapai smua bende..naik pening mama..
gigi hafiy dah ade 2 kt bhgn bwh..suke gigit tgn org..bkn main sakit lg klu die gigit..hafiy lmbt jln ar gamaknye nie..kate org2 tua klu tumbuh gigi cpt,lmbt jln..
jenuh ar mama nak dukung hafiy yg dah makin bulat skang nie..
tambah lak skang mama dah bagi hafiy mkn bubur..tmbh ar semangat bdn anak mama ni..

gambo hafiy yg akan diupload..skang tgh mls nak upload..


Friday, 17-Oct-2008 07:07 Email | Share | | Bookmark
busy...busy!!!

 
banyak tul keje kt school nie..tp malas tul nak wat kejeee...rase dtg sekolah nak duk2 jee..
nak upload gambo raye kt FP nie pun malas thp cipan...
nak tidooooo!!!! tp busy..busy...


Wednesday, 24-Sep-2008 09:19 Email | Share | | Bookmark
@ SELAMAT HARI RAYE SEMUEEE@





Hafiy, mama n ayah ucapkan SELAMAT HARI RAYE kat semuee...
yeyeye...
tahun ni hafiy raye kt JOHOR n nie merupakan raye pertame hafiy sjk dilahirkan ke dunia ini...


Wednesday, 17-Sep-2008 06:41 Email | Share | | Bookmark
~hepi besday to me~

ari isnin lepas mase 15hb 9 tu adalah ari jadiku yg ke24..dah tua gak aku rupenyerr...mlm isnin tu ayah hafiy belikn kek tuk mama n kitaorg g celebrate kt masjid putrajaya..xde celebrate sgt pn..cume ptg2 kek jer..tp nak gk g putrajaya..smbil2 tu mengenang kembali nostalgia lame..huhuuu
dulu mase zaman2 b'cinte slalu la dating kt putrajaya..ye ar tu je tmpt lpk2 yg dkt ngn UKM..nak g jauh2 xde duit..blaja lgk mase tu kan..

ni ar kek ari jadi mama dari ayah hafiy..kat atas kek tu ade tulis "hepi besday mama ke24 from ayah n hafiy" tp tulisan tu xbrape nak nmpk coz same ngan latar blkg die..warna merah..tension tul ngn org kt kdi kek tu..gune ar warne lain tuk tulis tu....


jom kite potong kek..hafiy pun cm beriya nak potong kek tu..anak mama nak keke gak ke???


trime kasih ayah n hafiy..syggg ayah n hafiy


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net